header offers

De scherpste hotelaanbiedingen

Hotel Sint Nicolaas biedt kamers tegen zeer scherpe tarieven, inclusief gratis ontbijt en wifi. Door onze Laagste Prijs Garantie boekt u bij ons altijd voordeliger dan bij boekingssites. En om uw verblijf in Amsterdam centrum nog leuker te maken, hebben we een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor u.

50% extra korting op een rondvaart

Indien u een reservering maakt via onze website betaalt u geen € 16,- maar slechts € 8,- voor een rondvaart van 1 uur door Amsterdam!

  • Met de boot de stad verkennen door de prachtige Amsterdamse grachten
  • Beleef het historische centrum
  • 50% extra korting op een rondvaart!

Boek direct een kamer bij Hotel Sint Nicolaas in hartje Amsterdam, op nog geen 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station.

Altijd een lagere prijs dan bij boekingssites!

Luxe en een scherpe prijs gaan samen. Wij bieden een aantrekkelijke kortingen op de hotelovernachting als u direct bij ons boekt. Ook kunt u profiteren van andere aantrekkelijke aanbiedingen die u exclusief via deze site kunt boeken.

Fietsen huren

Is er een betere manier om Amsterdam te ervaren dan op de fiets? Wij denken van niet. Daarom staan er bij het hotel fietsen voor u klaar! Ontdek Amsterdam en de omgeving op topklasse fietsen voor slechts € 14,50 per 24 uur. Boek nu een kamer en reserveer alvast uw fietsen. Een oer-Hollandse belevenis.