header surroundings

Voordeling parkeren tijdens uw verblijf

Onze gasten kunnen al vanaf €10,- per dag parkeren in de buurt van het hotel. Dit kunnen wij aanbieden doordat we goede samenwerkingsrelaties hebben met een aantal parkeergarages in en rondom onze hotels het centrum van Amsterdam. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd in de buurt kunt parkeren tegen een voordelig dagtarief. Hieronder treft u een aantal opties. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Q-park Nieuwendijk

Op circa 2 minuten loopafstand van Hotel Sint Nicolaas vindt u Q-park Nieuwendijk aan de Nieuwezijds Kolk 18. De reguliere dagprijs is € 55,-. 

Wilt u van tevoren uw parkeerplek reserveren bij de parkeergarage? Dan kunt u dat doen in deze reserveringsmodule van Q-park Nieuwendijk. 

Q-park Amsterdam Centraal

Op circa 5 minuten loopafstand van Hotel Sint Nicolaas vindt u Q-park Amsterdam Centraal aan de Prins Hendrikskade 20A. De reguliere dagprijs is €55, maar er zijn kortingen beschikbaar als u online van tevoren boekt.

Wilt u van tevoren uw parkeerplek reserveren bij de parkeergarage? Dan kunt u dat doen in deze reserveringsmodule van Q-park Amsterdam Centraal.

PLAN UW VERBLIJF EN BESPAAR NOG MEER

Parking Centrum Oosterdok

Op circa tien tot vijftien minuten lopen van Hotel Sint Nicolaas vindt u Parking Centrum Oosterdok. Deze garage biedt parkeergelegenheden voor een zeer aantrekkelijk tarief: het is de grootste en goedkoopste parkeergarage in het centrum van Amsterdam. Wanneer u vooraf online reserveert kunt u hier uw auto parkeren vanaf €10,- per dag.

Reserveer vooraf uw parkeerplaats via de website: Parking Centrum Oosterdok. Let op: annuleren is hierbij niet mogelijk.

Parking IJdock garage

Op circa vijftien tot 20 minuten lopen van Hotel Sint Nicolaas vindt u Parking IJdock. Deze garage biedt parkeergelegenheden voor een zeer aantrekkelijk tarief: het is de grootste en goedkoopste parkeergarage in het centrum van Amsterdam. Wanneer u vooraf online reserveert kunt u hier uw auto parkeren vanaf €15,- per dag.

Reserveer vooraf uw parkeerplaats via de website: Parking IJdock. Let op: annuleren is hierbij niet mogelijk.

Parkeren + Reizen (P+R) Amsterdam

Aan de randen van de stad heeft Amsterdam grote parkeerterreinen. Bij deze zogeheten P+R-terreinen is altijd een mogelijkheid om over te stappen op het openbaarvervoer, zoals een tram of metro. Via het Amsterdamse openbaarvervoernetwerk kunt u tot op circa vijf minuten loopafstand van ons hotel reizen. 

Voor meer informatie over deze parkeermogelijkheid zie de website van Iamsterdam.

Indien we u mogen helpen bij het plannen van de gemakkelijkste manier om met het openbaarvervoer bij ons te komen, horen we dit natuurlijk graag.

 
covid sidebar 1