Rooms Hotel Sint Nicolaas Amsterdam Center

Romantische kamers in een historisch stadshotel

Alle kamers van Hotel Sint Nicolaas zijn anders. U vindt er historische elementen, zoals authentieke houten draagbalken, die worden afgewisseld met moderne design elementen. Geniet van de romantische sfeer en het geborgen gevoel. Drukke dag gehad? Onze ruime hotelkamers zijn de ideale plek om tot rust te komen. Uw verblijf in Hotel Sint Nicolaas heeft een historisch tintje. Het monumentale pand in het centrum van Amsterdam werd in de 18e en 19e eeuw gebruikt als Amsterdams havenkantoor.

Alle kamers zijn voorzien van moderne gemakken als gratis wifi, flatscreen tv’s en boxspring matrassen.

Perfect voor uw short-stay in Amsterdam. Een knusse kamer, voorzien van alle gemakken. De ideale plaats om na een drukke dag tot rust te komen. De kamer beschikt over een eenpersoonsbed met boxspring matras, bureau, flatscreen tv en privé badkamer.

De iets kleinere tweepersoonskamers zijn ideaal voor uw bezoek aan Amsterdam als koppel. Ervaar de romantiek in deze intieme kamer met authentieke balken en stijlvolle details. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed met boxspring matras, bureau, flatscreen tv en privé badkamer.

Ideaal voor uw bezoek aan Amsterdam als koppel. Ervaar de romantiek in deze intieme kamer met authentieke balken en stijlvolle details. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed met boxspring matras, bureau, flatscreen tv en privé badkamer.

Ideaal voor uw city-trip naar Amsterdam met kleine kinderen. Uw eigen rustige stek, om even op te laden voor een nieuwe dag. De gezellig ingerichte kamer is voorzien van een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden met boxspring matrassen. Verder heeft de kamer een bureau, flatscreen tv en privé badkamer.